Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τα παιχνίδια που περιμένουμε φέτος

Τα παιχνίδια στο Android είναι πάρα πολλά και μπορούν να ικανοποιήσουν τους πάντες.Κάποιος που θέλει έξυπνα παιχνίδια διαλέγει τύπου Puzzle ( Angry Birds,Fruit Ninja ) τα οποία είναι ότι πρέπει για οθόνες αφής,κάποιος όμως που όλους τους τίτλους του PC μαζί του διαλέγει Adventure-Action-Racing-Sport ( Modern Combat,Nova,Asphalt,Fifa ).Πάμε να δούμε λοιπόν πια παιχνίδια περιμένουμε για το 2013 κυρίως από την Gameloft.






Gangstar Vegas: City of Sin

Δεν ξέρουμε και πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά ελπίζουμε να είναι κάτι ακόμα καλύτερο από τους προκατόχους του

Πότε βγαίνει:Πρώτο προς δεύτερο τρίμηνο του 2013




GT Racing 2: Motor Academy

Ούτε εδώ δεν ξέρουμε πολλά αλλά το παρακάτω Screenshot είναι πραγματικό και απ' ότι φαίνεται το παιχνίδι θα συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά "Gran Turismo" για Smartphones και  Tablets.

Πότε βγαίνει:Δεύτερο τρίμηνο του 2013




Asphalt 8:Infinity

Το θέμα εδώ είναι ότι δεν είναι ακόμα επίσημο αλλά λογικά αυτό θα είναι το 8ο παιχνίδι της τεράστιας σειράς Asphalt από την Gameloft.

Πότε βγαίνει:Λογικά το δεύτερο τρίμηνο του 2013 ( Αν αληθεύουν οι φήμες )





Modern Combat 5: The Last War

Η Gameloft ετοιμάζει το MC5 το οποίο ακούγεται ότι θα είναι και το τελευταίο της σειράς.Η σειρά Modern Combat είναι η σειρά Call Of Duty για τις Android συσκευές.

Πότε βγαίνει:Στα μέσα του 2013






Broken Sword 5: The Serpent’s Curse

Το μόνο παιχνίδι που θα έρθει νωρίς-νωρίς το 2013.Έρχεται να διατηρήσει το πολύ καλό όνομα που έχει στα 2D παιχνίδια περιπέτειας και δράσεις.

Πότε βγαίνει:Αρχές του 2013




Αυτά είναι μερικά από τα παιχνίδια τα οποία περιμένουμε για το 2013.Σίγουρα η Rovio μας ετοιμάζει κάποιο καινούργιο Angry Birds αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι να βγουν τα πρώτα Trailer ώστε να χαζέψουμε τα γραφικά και όχι μόνο.Βέβαια εδώ είδαμε ότι τα 4 στα 5 παιχνίδια είναι της βασίλισσας Gameloft αλλά ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί η Gameloft να κοιμηθεί φέτος και να μην βγει κανένα από τα παιχνιδάκια πιο πάνω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου